четверг, 6 июня 2024 г.

Roheline lipp


За плодотворную работу  по проекту детский сад вновь получил "Зеленый флаг".


 Suur rõõm oli teiega eile Kultuurikatlas kohtuda. 

Loodan, et eilne päev tõi teile oodatud kohtumisi, ülevat meeleolu, inspiratsiooni ja häid mõtteid ning loomulikult koolildele-lasteaiedadele keskkonnamärgise "Roheline lipp". 

Aitäh kõigile, kes panustasid õppematerjalide ühisnäitusesse.
Tänan südamest konverentsi esinejaid, Rohelise kooli toetajaid ja kaasaelajaid! 

Tere
Õnnitlused veel kord keskkonnamärgise „Roheline lipp“ pälvimise puhul. Saadan Teile kokkuvõtte hindajate tähelepanekutest ja soovitustest teie rohelipu taotluse  kohta. Loodetavasti annavad need teile positiivset tunnustust tehtud tööle ja ettepanekuid, kuidas veelgi edukamat Rohelise kooli programmi rakendada. Uuel õppeaastal oleme ka konsultatsioonideks olemas.

Hindaja 1
Väga aktiivne lasteaed, kus võetakse osa ja korraldakse suurel hulgal sündmusi ja tegevus, väga palju mitmekesiseid tegevusi. Muljetavaldav on tegevuskava 2023_2024. Oma tegevusi kajastatakse ka linnavalituses kodulehel. Hästi on koostud ka Keskonnaküsimustike analüüs 2023/2024.

Hindaja 2
Toredad kampaaniad ja lapsevanemad on neisse samuti aktiivselt kaasatud. Huvitav projekt  Hapniku-Vitamiini kokteilid lastele lastevanemate omafinantseerimisel ning on kooskõlastatud Tervishoiuametiga). On näha, et suur roll õppetegevustes on empaatia kasvatamisel ja teiste aitamisel, ka heategevusel (millesse kaasatakse ka peresid). Väga korralik tegevuskava. Tubli, et jäätmeid sorteeritakse juba igas rühmas ja tehakse palju sellealast teavitustööd, aktiivsed oldi ka digikoristuskampaanias. Hea näide joogaharjutuste lõimimisest õppetööga. Aktiivselt tegutsetakse ka õppeaias (mis pakub elupaiku isegi linnaloomadele :)) ja osaletakse aiandusteemalistel koolitustel. Väga, väga tublid!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Roheline lipp

За плодотворную работу  по проекту детский сад вновь получил "Зеленый флаг".   Suur rõõm oli teiega eile Kultuurikatlas kohtuda.  ...